Έντονη Κακοσμία

Μερικοί διαμαρτύρονται πως ορισμένες φορές υπάρχει ζήτημα έντονης κακοσμίας εσωτερικά του κτηρίου, στο κλιμακοστάσιο, στο μπάνιο κ.λπ., προτείνουμε πρώτα να ελέγξετε αν υπάρχει φραγή στις κεντρικές σωληνώσεις, στα φρεάτια ή αν ο βόθρος είναι γεμάτος.

Αν δε συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω τότε προτείνουμε να κάνετε γενικό καθαρισμό στις σωληνώσεις του δαπέδου και στα φρεάτια.

Σε περίπτωση που ό,τι και αν έχεις προσπαθήσει, η δυσοσμία συνεχίζει, καλό είναι να σταματήσεις τις οικιακές προσπάθειες.

Κάλεσε μας, καθώς η αιτία μπορεί να είναι η απόφραξη των σωληνώσεων. Η επαγγελματική προσέγγιση που παρέχουμε, περιλαμβάνει τον καθαρισμό –  απόφραξη της αποχέτευσης.

Επίσης ελέγχουμε την πιθανότητα για την εγκατάσταση μηχανοσίφωνα, στο τελευταίο φρεάτιο πριν το βόθρο. Η τοποθέτηση μηχανοσίφωνα θα βοηθήσει στο σωστό εξαερισμό της αποχέτευσης και την αποτελεσματική απομάκρυνση της μυρωδιάς του βόθρου στο σπίτι. Επίσης, ο επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μια οριστική λύση για την απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών από την οικία σου!